I tio år (!) har min gamla favoritväska legat inknölad i min garderoben. Tyvärr gav fästet till axelbandet upp och det torra, spruckna axelbandet började sjunga på sista refrängen. Så väskan åkte in i garderoben i hopp om att någon gång hitta en hantverkare som kunde ta sig an den. För väskan hade ju allt! Men jag har i ärlighetens namn inte vetat vart jag ska vända mig.

Men så fick jag nys om Läderverkstan på Södermalm i Stockholm och cyklade dit. Läderverkstan kikade på väskan och sa att detta skulle de fixa – inga problem! Och efter ett par veckor hämtade jag ut den … Lagad!

Väskan har fått ett nytt fäste och ny axelrem. Alla lösa trådar – som var en expressbiljett till nya trasigheten – åtgärdades, och min älskade väska hänger där på kroken igen. Redo att användas i många herrans år till.

Den är lite nött på sina ställen, men min önskan – att faktiskt kunna bära den – har besannats.

Läs hela blogginlägget här >

Emma Sundh

Emma Sundh jobbar som frilansande journalist, stylist och influencer med inriktning på hållbarhet.

Hon har jobbat som reporter och modeassistent på Vecko-Revyn, webbredaktör på Veckorevyn.com, kulturredaktör på tidningen GLAMOUR, webbredaktör på GLAMOUR.SE, trendredaktör och reporter på Damernas Värld och DV Mode och till sist webbredaktör på Damernas.se.

Sedan hösten 2012 arbetar hon som frilansande journalist och stylist inom mode, inredning, DIY och hållbarhet.

emmasundh.com